Atrå ungdomsskole

Atrå ungdomsskole

Postadresse: Sandven 1, 3656 ATRÅ

Besøksadresse: Sandven 1, 3656 ATRÅ

Telefon: 35082740

Kontaktperson: Jorån Lurås, 47633023, joran.luraas@tinn.kommune.no (Inspektør)

Antall produksjoner: 2

  • Alle

AWESOMNIA H19/V20

Musikk, Trinn: 8-10
- Jeg har alltid stått opp for meg og mine. Jeg har aldri holdt kjeft om mine meninger.
Det sier Maria "LOTUS" Karlsen, frontkvinne i hiphop-gruppa Awesomnia. Frontkvinne, sier du? I ei hiphop-gruppe? Jepp! Det er ikke mange av dem, men LOTUS er definitivt én.
- Aldri vær stille. Vær så snill, bruk stemmen din, ikke vær redd! sier hun, og det kan du høre i musikken hennes også. Dette er hiphop med mening. Awesomnia består av beatboxer Beatur fra Island og Nick Hatch fra Australia på trommer. Sammen skaper Awesomnia aggressiv, smooth og selvsikker hiphop med klare innslag av både g-funk og dancehall.Følg hjertet ditt og aldri la frykten stå i veien for deg og dine drømmer! Faller du må du reise deg opp..så lykkes du tilslutt!Awesomnia.
- Det ble en fantastisk konsert, publikumet var helt med. Det er en ting å ha et budskap, men å formidle det på en sånn dyktig måte er et annet! Det var topp!! 
- Frøya Kulturskole

Glow - todagers rytmisk musikkverksted basert på Stomp H19

Musikk, Trinn: 8-9
Glow er et verksted med utgangspunkt i det internasjonale konseptet STOMP. Elevene er selv utøvere, og bruker musikk og rytme som verktøy!

Ved bruk av blant annet koster, oljefat, bilhjul og rør, jobber musikerne Ante Skaug og Tone Jordhus/Nicklas Öhgren kreativt med elevene. De får øve inn og lage ulike musikkstykker, og det hele ender i en konsertforestilling.
Glow fokuserer på fellesskap. Gjennom verkstedet jobber utøverne med elevene for å styrke samholdet. Dette gjør de ved å utvikle den aktuelle gruppens dynamikk i en positiv retning. Alle elevene deltar på samme premisser, uavhengig av alder og sosial bakgrunn. Vanskelighetsgraden justeres i forhold til gruppen. Elevene må samarbeide for å nå et rytmisk og musikalsk resultat.
Gjennom fysisk aktivitet og et forrykende lysshow går elevene hjem med en følelse av felles mestring, samt en stor konsertopplevelse!"Forestillingen ble over all forventning. Hele skolen var kjempeimponert over resultatet av to dagers intens jobbing".
Lærer på 7.trinn


Glow består av Nicklas Öhgren, Tone Jordhus og Ante Skaug. På denne produskjonen er det Nicklas og Ante som kommer
Åpne filter