Tilbake
Bluesfest
African Sunz

Together As One - African Sunz H20

African Sunz  kommer til skolen med "Together As One", og det blir kunstneriske uttrykk i tråd med African Sunz’s intensjoner om å skape refleksjon rundt kultur, identitet og historie. African Sunz anvender utradisjonelle virkemidler for å nå frem med et positivt budskap til et ungt og kresent publikum. Med utgangspunkt i temaer som tradisjon, identitet, kultur og samhandling, presentert i en lekende form, kommer Together As One til å tilby en time med dansemoves og call and reponse. 

Å ta del i kulturaktiviteter er verdifullt for den enkelte, og innebærer at en blir vant med å møte et mangfold av meninger og ytringsformer. På denne måten er kulturlivet med på å fremme toleranse og forståelse for andre og skape refleksjon og innsikt om verdier, identitet og samfunn. 

Siden utgangen av 2007 har African Sunz blitt eksponert for ungdomsmiljøer rundt om i landet i regi av ulike prosjekter(S.H.A.K.A, Vårt Nabolag, DKS,JM Norway, Juatoto) og responsen fra publikum har bekreftet behovet for kunstneriske innspill i skolehverdagen.


Om utøvere og produsenter

  • Arrangert av: Den kulturelle skolesekken Telemark
  • Kunstnere/grupper: Dennis Kamani og Balita Buhendwa
  • I samarbeid med: Vestfold og Telemark fylkeskommune
  • Idé/opplegg: African Sunz

Om kunstner / utøver / gruppe

Publikumskommentarer