Tilbake
Riksteatret

Danseworkshop med Absence crew V20

Danseworkshop med Ole Petter Knarvik, Daniel Grindeland, Hans Kristian Fjeld Andersen og Christopher Bottolfsen fra Absence crew.

«Vi har spilt Askeladden for over 350 000 barn og unge og vi ser så utrolig mye danseglede alle steder vi drar. Absence ønsker nå å kunne reise rundt og holde workshops for å gi alle danseglade barn og ungdom en sjanse til å lære seg dette. Vi jobber for at hver og en skal få en opplevelse av mestring og utvikling, og vi skal fremme glede, spenning og utfordring.

Vårt fokus er at alle elevene, store og små, de tøffe og sjenerte skal føle at de er i samme båt og gjennom dans vil vi gi de en følelse av samarbeid og tilhørighet. Gjennom timen må elevene motivere og hjelpe hverandre for å skape et sterkere fellesskap. Vi tar rett og slett elevene med på en spennende, aktiv og lærerik dansetime spekket full av glede og samhold».

Om utøvere og produsenter

  • Arrangert av: Den kulturelle skolesekken Telemark

Om kunstner / utøver / gruppe

Norgesmesterne i breaking og vinnerne av Mitt Dansecrew kommer til Telemark og holder en intensiv, fengende og morsom workshop for elevene. Dere lærer noen av dansens grunnteknikker sammen med svært inpirerende og engasjerte dansere fra en av Norges råeste underholdningsgrupper. Her blir det mye moro og mye aktivitet så det er viktig å ha på klær det er lett å bevege seg i.

Publikumskommentarer