telemark

Evalueringsskjema for utøvere

Den kulturelle skolesekken i Telemark (Dks Telemark) ønsker at du forteller om erfaringer rundt formidlingen du har gjennomført, mottagelse på skolene og en liten oppsummering på hvordan det er å være utøver i vårt fylke.

Etter produksjonens første turnérunde vil produsent/ programansvarlig hente inn tilbakemelding fra skolene. Dersom produksjonen skal videreføres vil dette, sammen med dine og våre betraktninger rundt formidlingen, danne grunnlaget for eventuelle justeringer i produksjonens innhold og form.

Nytt fra januar 2015 er at du som utøver nå kan komme med tilbakemeldinger på nett! Dette er en enkel måte for deg som er på veien med Dks å komme med tilbakemeldinger på.

Det er to skjema – et for barneskoler og et for ungdomsskoler. I disse skjemaene velger du produksjon og hvilken skole du skal gi tilbakemelding på, og krysser så av for de svaralternativene du syns passer. Du kan bare komme med tilbakemelding fra én skole om gangen, så når du har trykket på «ferdig» og sendt inn skjemaet, klikker du deg inn på linken igjen for å gi en ny tilbakemelding.

 

Link til skjema for barneskoler finner du her!
Link til skjema for ungdomsskoler finner du her!


Om du benytter deg av tilbakemeldingsskjemaet i papirformat, returneres det til oss i etterkant av turneen på følgende adresse:
Den kulturelle skolesekken
Pb. 54, Bø VGS
3833 Bø

 

Vårt viktige publikum

Vårt viktige publikum

Publikum

Publikum

Kunstnermøte Spriten Kunsthall

Kunstnermøte Spriten Kunsthall

Dks Telemark