telemark

KroaCrew presenterer: The Main level

Unge (konsert)arrangører på Kroa i Bø!

KroaCrew har siden februar i år jobbet med både booking, markedsføring og økonomi, og kan stolt presentere at The Main Level skal gjeste Kroa i Bø lørdag 30. april!

 

The Main Level har på to korte år seilt opp som Norges mest populære boyband. Med hits som «Blackout», «My Girl» og den nye «Inside My Radio», har de fått mange fans og mye oppmerksomhet. Sander, Alex og Laurent, som er navnet på de tre guttene, slapp nylig sitt etterlengtede debutalbum «We Are Who We Are» (WAWWA). Etter vellykkede releasekonserter på Sentrum Scene i Oslo og Grieghallen i Bergen, kommer pop-kometene nå til Kroa i Bø!

Musikkvideoen er sett av over 300 000 på bare få uker, og får tusenvis av nye klikk hver eneste dag.Det var i mai 2014 The Main Level slapp sin første single «Blackout». Siden den gang har de tre ungguttene bl.a. spilt for tusenvis av fans på VG Lista Rådhusplassen, de har skapt hysteri på turné med P4 Vinterlyd og de har gjestet TV-program som TV2 Dyreparken, NRK Sommeråpent, TV2 Artistgalla, NRK Julemorgen og Norway Cup.  For tiden er det bergenske boybandet aktuelle med radiohitten «Inside My Radio», og sist uke mottok de dessuten nominasjon til den gjeve prisen «Favourite Norwegian Star» under Nickelodeon Kids’ Choice Awards 2016. Allerede etter kort tid har de tre ungguttene opparbeidet seg en stor fansskare rundt i hele verden med over 70 fansider i 30 ulike land.

 

 

Vi har laget en familiebillett slik at hele familien kan bli med til rabattert pris. For 400kr kan inntil seks familiemedlemmer komme inn! (med familie mener vi nær familie som foreldre og barn evt. besteforeldre). Vi lager en foreldre-lounge med sofaer gratis kaffe og mulighet til å kjøpe snacks og vaffler i baren. Dette er et rusfritt arrangement. Kjøp billetter her!

 

The Main Level 1

The Main Level 1

Foto: Kroa i Bø

The Main Level 2

The Main Level 2

Foto: Kroa i Bø

The Main Level 3

The Main Level 3

Foto: Kroa i Bø

The Main Level

The Main Level